Over ons

Over ons

Een bruidswinkel die vertrouwen uitstraalt en dat ook waarmaakt. Dat krijgen wij vaak van onze klanten te horen en daar zijn wij trots op. Angelique Bruidsmode is de oudste en daardoor misschien wel de bekendste bruidswinkel van Breda en omstreken.

De bruidsmodezaak bestaat meer dan vijftig jaar en gaat telkens met de tijd mee door rekening te houden met de wensen van de vrouw van nu. Het komt regelmatig voor dat heel de generatie bij ons de bruidsjurk koopt.

Wij hebben een uitgebreide collectie bruidsjurken van bekende ontwerpers als Sincerity, Très Chic, Brinkman, Modeca, GL Bridal, Creations of Leijten, Amelie en Affinity. Of je nu op zoek bent naar een korte of een klassieke jurk, wij hebben voor iedere bruid de perfecte keuze. Onze professionele coupeuses zorgen uiteindelijk voor de finishing touch waardoor het een trouwjurk met karakter wordt.

De details van een jurk zijn moeilijk te zien op internet. Kom daarom eens langs in onze winkel in Breda. Dan bekijken we samen de collectie en bespreken jouw wensen. Het feest begint namelijk hier!

Angelique Bruidsmode is een CBW-erkende winkel. Dat biedt meer zekerheid dan andere bruidsmodewinkels, want CBW-erkende winkels hanteren een aanbetalingsgarantie en onpartijdige klachtafhandeling.

      Angelique Bruidsmode bestaat meer dan vijftig jaar en gaat telkens met de tijd mee door rekening te houden met de wensen van de vrouw van nu

btt